Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Foto Terbaru Malique Too Phat Selepas Bertahun Menghilang

6-11-2019 11:43 AM|Oleh: Saiful| Komen: 298

Sejak Selasa petang semalam, kecoh di media sosial apabila tersebarnya beberapa keping gambar yang mendakwa lelaki berkenaan sebagai Malique Too Phat.

Masing-masing teruja melihat perkembangan terkini idola kegilaan ramai itu.

Menurut pengguna Facebook Mohd Zubaidi, Malique atau digelar sebagai Mr Genaral itu berada di Lapangan Sultan Abdul Aziz Shah.




Walaupun gambarnya dirakam dari jauh, namun warganet pasti dan amat mengenali wajah penyanyi rap berkenaan.

Kebanyakan peminat yang melihat foto terbaru itu meluahkan rasa rindu terhadap Malique memandangkan dia sudah lama hilang dari radar dunia hiburan.


Foto: FB

Sejak kumpulan Too Phat berpecah pada 2005, kehilangan Malique secara misteri telah menimbulkan pelbagai spekulasi.

Walaupun muncul dengan lagu-lagu baru, namun Malique langsung tidak pernah hadir dalam mana-mana majlis hiburan atau bersama media.


Foto: Google

Bila agaknya Malique nak buat comeback ya?

Pasti peminat satu Malaysia bersorak! Tak begitu? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 298
Komen

Previous : Basah Lencun, Aksi Panas Zul Ariffin Dan Intan Najwa Keterlaluan?

Next       : "Lelaki Seluar Senteng Buruk Konon, Faradhiya Pakai Singkat Ketat Elok Sangatlah Tu?"

Komen Terbaru

Quote miss_qasehs 21-11-2019 01:41 PM
kisah apa di singapore?anyones

Lain-lain Komen

Quote September14 6-11-2019 11:49 AM
Mcm jay jay
Quote z_k 6-11-2019 11:51 AM
ok la. tak berubah. takdalah nampak susut, sakit, suram, muram, segala..
Quote miemiecha 6-11-2019 11:54 AM
TSHIRT ITAM TU BININYAKAH??
melisa mauren kan bini dia? ke mek salah??
Quote per706 6-11-2019 11:54 AM
Assalamualaikum kepada General!
Quote Sangkar_Emas7 6-11-2019 11:55 AM
Finallyyyy....
Quote mieymiey 6-11-2019 11:58 AM
Besar dah Inca Medina.
Quote JunkMail 6-11-2019 12:01 PM
Dah nak sama tinggi bapak dgn anak.

Tak nampak pulak muka melissa maureen tu...
Quote sleepandream 6-11-2019 12:02 PM
last karya heols akulah benladin kan?
iols expect lagu ni masuk final ajl dulu...
Quote tagas 6-11-2019 12:04 PM
ape yg taksub sgt kat mamat nih idola bagai

biashe biashe jer


just pernah pelopori hip hop kat mesia

then skang bkn zaman tu lg skang da k pop
Quote Pedusi 6-11-2019 12:07 PM
Malique ni bertuah family dan kawan yang rapat dengannya bukan jenis suka limelight dan kontroversi juga. Mustahillah dia ni tak balik kampung bersosial dengan keluarga dan saudara kan?
Entah-entah dia ada je social media cuma orang tak tahu itu dia.
Quote cikatilia 6-11-2019 12:08 PM
Edited by cikatilia at 6-11-2019 12:19 PM

wife menten cute

cuma kalau org2 yg suka malique ni mmg kena bertulis belit2 eh
xde ayat simple2
Quote keknaih 6-11-2019 12:11 PM
sebab dia suka main cak cuk cak kot org excited nak tau pasal dia
Quote blekkep 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skandal ngan heols dlu2 zaman heols mendonia...yg bestnye,empat2 tuh brkwn same sndiri n bile lepak deyols share stories ape deyols buat ngan malik

aiols penah jd tmpat heols luahkan prasaan kejap mase heols frust ngan dian sastro....heols cinte mati sgt ngan dian mase tuh...heols ckp dian x nak convert...

btw heols penah ckp kat aiols yg heols mmg tak taste malay girls sbb malay girls mulot kecoh
Quote MistrezHermanaz 6-11-2019 12:44 PM
blekkep replied at 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skand ...

wahhh mesti rapat sangat kan..dia xnk buat comeback ke keluar kt tv ke
Quote misuke 6-11-2019 12:44 PM
berahsia sungguh malique ni
Quote kodoksilver 6-11-2019 12:45 PM
malik nmpak sihat je, alhamdulillah
Quote misuke 6-11-2019 12:45 PM
blekkep replied at 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skand ...

woww.... buat apakah
Quote blekkep 6-11-2019 12:50 PM
Edited by blekkep at 6-11-2019 03:25 PM
MistrezHermanaz replied at 6-11-2019 12:44 PM
wahhh mesti rapat sangat kan..dia xnk buat comeback ke keluar kt tv ke


aiols pun dh lost kontek ngan heols lepas x lama tu sbb taim tuh aiols pon ade probs ngan 1st marriage aiols...

but few years back,2016 kot aiols ade trserempak ngan heols kt area rumah heols..weols just lambai2 n senyum jer sbb taim tuh aiols ngan bf aiols
Quote mizruncing 6-11-2019 12:54 PM
blekkep replied at 6-11-2019 12:36 PM
aiols kenal malik nie dlu,heols anggap aiols akak2 heols jah..and aiols ade 4 org kwn yg prnah skand ...

aah kan pnya frust dgn dian. mbr meols dak2 hip hop dlu siap ckp dia ade smpai kan mesej before dia menghilang dari radar

Lihat semua komen(298)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130845s Gzip On
To Top