Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Daphnie Iking Dikecam Buang Bulu Kemaluan Pun Tunjuk Pada Anak

8-11-2019 01:15 PM|Oleh: Saiful| Komen: 214

Pernah dengar Brazillian Wax? Kaum wanita mungkin tahu sebab ia adalah antara kaedah yang digunakan untuk membuang bulu kemaluan.


Kredit foto: IG

Golongan artis memang biasa lakukannnya dan salah seorang daripadanya adalah Daphne Iking.

Di Insta Story dia ada berkongsi mengenainya. Siap muat naik gambar, okey!




Katanya, anak perempuannya, Iman Daniella sangat teruja melihat kaedah tersebut.

Niat Daphne hanya mahu berkongsi, tapi bila perkara ini sampai di Twitter, banyaklah pula yang berasa kurang senang.

Salah seorang pengguna Twitter kata, ianya sangat pelik bila anak melihat kemaluan ibunya.




Ada juga yang kata benda sebegitu sepatutnya tidak perlu dikongsikan kepada umum.

"Buat malu je! Tak payah nak tunjuk moden sangat," kata mereka.



Mungkin Daphne hanya untuk suka-suka saja, tak sangka pula kena hentam begini.

Apa pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
10
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 214
Komen

Previous : Tiada Adegan Berpelukan Dalam Laut, Kata Pengarah. Rupanya Najwa Dan Zul Ariffin Buat Babak Sendiri?

Next       : "Anak Bukan Beban!" - Syatilla Melvin Penat Bawa Sekali Anak Pergi Kerja

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 21-11-2019 01:02 PM
supermum replied at 21-11-2019 09:56 AM
hahahha lawak. banyak pulak tred sebegitu kebelakangan ni

Hehehehehee iols ni memang my Mom sngat2 open hal apa pon dari dulu sampai skrang. So, to me, ianya takde hal malah bagus.

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 8-11-2019 01:22 PM
what daaa... urbannya sis anak dah besar pandai bercakap dibaginya tengok pepek?? pastu sis gi hupload? nape tak amik gambo tiram tu sekali
Quote kiah_mai_pulak 8-11-2019 01:25 PM
bodohnya!!!
Quote sapeka 8-11-2019 01:26 PM
Bila hidup takde batasan
Tiada pedoman
Quote unguaurora 8-11-2019 01:27 PM
Mgkn ini salah satu silibus pendidikan seks???
Quote noor2 8-11-2019 01:28 PM
Attention whore.  Dia ingat dia sorang ja yang pandai bersihkan seluruh badan. ..

Ada sesetengah tu ralit bercerita kat umum cara nk bersihkan anu. ..macam orang lain tak reti gamaknya. ..orang pun buat tapi X delah nk bodoh bgtau satu dunia..

Mentally sick. ..nak muntah!!!
Quote kokocrunch 8-11-2019 01:29 PM
segannya lahai....
Quote chooper 8-11-2019 01:29 PM
Tak malu ke weii
Quote Pakis 8-11-2019 01:30 PM
Adakah aku bukan kat malaysiaaa.  Giloo.  One day x mustahil ank tengok mak pak berji***.  

Or aku yang terlalu kampung dot com
Quote cmf_shya 8-11-2019 01:30 PM
Sorry i org kg...xbleh terima semua nie
Quote Mleeen82 8-11-2019 01:32 PM
......…. Ya Allah...…………….apa sudah  jadi?
Quote fushimi 8-11-2019 01:36 PM
cukup bulu cekpit pun kena bagi tau satu dunia ke

Quote sleepandream 8-11-2019 01:38 PM
iols okay jah kalau anak pompuan sheols tengok masa waxing tu...
tapi perlu ke pos dekat IG.... choyyyyyy
Quote grizz 8-11-2019 01:42 PM
nape xpost sblom ngan selepas wax tu..indah sgt ke smpai kne gtau 1 dunia
Quote Laceyx 8-11-2019 01:46 PM
Wow open minded sgt ni
Quote hatikudus 8-11-2019 01:48 PM
Bodoh tanpa sempadan. Fullstop.
Quote newyork 8-11-2019 01:49 PM
Mesti dia pernah ehem2 dpn anak ni..
Quote dewi_rina 8-11-2019 01:49 PM
Dorang ni dah biasa kot, kita je agaknya kuno
Tapi memang awkward gila.. Iols dgn adik2 perempuan pun malu kot
Nak tukar baju pun kunci pintu takut kang tetiba dorang masuk
Kadang2 lupa kunci pintu, tetiba dorang masuk kelam kabut nyorok belakang pintu
Quote kaseh80 8-11-2019 01:55 PM
Wow urbannya?
Quote kakasotong2 8-11-2019 02:00 PM
Edited by kakasotong2 at 8-11-2019 02:02 PM

Bestie Lisakayu ni

Anyway td meols bace kt twitter dekat thread kisah dia ni la, ada org tumpah teh tweet bgtaw kwn dia penah kerja dgn si attention seeker ni, sheols & husband sempat mengongkek seround dlm bilik persalinan sebelum buat show. Siap ada bunyi2 lg kedengaran

Edited: baru perasan dlm ss tweet kat atas tu ada skali terselit kisah ni.

Lihat semua komen(214)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150013s Gzip On
To Top