Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Semoga Murah Rezeki Ampa," Izreen Azminda Akhirnya Buka Ruangan Komen IG

3-4-2020 09:15 AM|intan| Komen: 109

Setelah sekian lama menutup ruangan komen di laman Instagram peribadi beliau, Izreen Azminda kini kembali membuka ruangan tersebut untuk berinteraksi bersama peminatnya.

Izreen atau nama sebenarnya Izreen Azminda Aznam yang sebelum ini dilanda kontroversi membabitkan rumah tangganya itu turut memberitahu bahawa tindakan tersebut dilakukan bagi memberi ruang buat para peniaga dalam talian memasarkan produk mereka.

Kredit foto: Instagram Izreen Azminda
"Hampa promote la barang2 ampa semua kat ruangan komen esk kay. Semoga murah rezeki ampa semua," tulisnya lagi.



Kredit foto : Beautiful nara

Terdahulu, Izreen menutup ruangan komen di Instagram beliau gara-gara teruk dikecam oleh netizen disebabkan oleh beberapa isu yang terpalit terhadap dirinya.

Buat peniaga dalam talian, mungkin boleh cuba nasib pasarkan produk di ruangan komen Izreen, mana tahukan rezeki mencurah-curah? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 109
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Akhirnya, Neelofa Terjebak Juga Main TikTok!

Komen Terbaru

Quote jerungmanja 13-4-2020 01:21 AM
boojaat replied at 12-4-2020 11:40 PM
Tadi i tertengok dia d melodi.. rasa sakit hati dia cakap mcm kasar sgt2.. xda sopan langsung

Macam apa je kan ckp terjerit jerit.

Lain-lain Komen

Quote spenderterselit 3-4-2020 09:21 AM
Dia ingat netizen tengah sibuk ngan isu covid n retis sampah yang nk bantuan khusus, terus netizens lupa kes she.Tunggu persatuan netizen jln kan kerja.
Quote cikgojesss 3-4-2020 09:24 AM
selamanya tongong... bye
Quote ariellin 3-4-2020 09:25 AM
Mohon kembali ke kuburun yachh
Quote b_n_c 3-4-2020 09:28 AM
eeeeeewwwwww..

mesti 5 yg dipilih tu yg dia suka, x mampu nak beli nanti dm lah seller suruh antar brg free utk dia review....
(itu aje yg aku blh pikir utk dia)
Quote asma87 3-4-2020 09:29 AM
Try test market ke retis ni
Quote Mz1271 3-4-2020 09:31 AM
ttp xsukerrr
Quote anilanil 3-4-2020 09:35 AM
asma87 replied at 3-4-2020 09:29 AM
Try test market ke retis ni

Bak kata pak itam, pendapatan anak seni belakang tabir & pelakon veteren kan terjejas akibat covid19 ni. Diorang lakibini kan termasuk dlm golongon2 tersebut. Nengok tin almy buat duit dari ig review harusla acik jering pon nak menjana pendapatan semula..
Quote Kurex 3-4-2020 09:38 AM
So?               
Quote LadyCarefree 3-4-2020 09:54 AM
Xtau la knape tp geli tngok muka kuda ni. Kesian anak rupa mcam kuda padi dh menopos
Quote leni 3-4-2020 10:04 AM
aduiii..tak minat la
Quote Fazzbulous 3-4-2020 10:11 AM
LadyCarefree replied at 3-4-2020 09:54 AM
Xtau la knape tp geli tngok muka kuda ni. Kesian anak rupa mcam kuda padi dh menopos

rasa nak kutil tahi lalat dia..
Quote AvaAdore 3-4-2020 10:33 AM
Padahal nak buat ig review demi kelangsungan hidup
Quote LadyCarefree 3-4-2020 10:45 AM
Fazzbulous replied at 3-4-2020 09:11 AM
rasa nak kutil tahi lalat dia..

Eeeewwwwwwwww muntah
Quote chicozinn 3-4-2020 10:46 AM
Relevan lgi ke minah gelupor ni???so yesterdecades la kes ko da basi..sje nk curi limelight blekvirus ngan pornjekbear kan???
Quote chicozinn 3-4-2020 10:47 AM
LadyCarefree: Xtau la knape tp geli tngok muka kuda ni. Kesian anak rupa mcam kuda padi dh menopos


Aduh aku xleh tahan gelak lah...ahahahhahahahhs
Quote amyza 3-4-2020 10:59 AM
Kalau ada budget khusus utk artis tuu jangan lupakan dia lah, tu pasal cepat2 buka komen balik.
Quote trexxxxxi 3-4-2020 11:02 AM
Awal sangat aku masuk benang ni.. dah parking tepi jap makan roti canai
Quote kaseh80 3-4-2020 11:04 AM
Test water nmpknya jering
Quote umbut 3-4-2020 11:16 AM
Eeeeeww
Ada netz puji macam2 kat ig dia... nak muntah aku... konon org dah lupa... dengan senyum macam pondan

Lihat semua komen(109)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top