CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Anna Jobling Dinobat Sebagai Individu Paling Berpengaruh Gempak Most Wanted Award 2023

26-2-2024 09:02 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 9745| Komen: 77

Description: Gempak Most Wanted Award 2023 (GMWA23) yang diadakan secara langsung di Putrajaya International Convention Centre (PICC) baru sahaja melabuhkan tirainya sebentar tadi.


Gempak Most Wanted Award 2023 (GMWA23) yang diadakan secara langsung di Putrajaya International Convention Centre (PICC) baru sahaja melabuhkan tirainya sebentar tadi.

GMWA23 tahun ini menyaksikan Anna Jobling dinobatkan sebagai pemenang utama GMWA23 selepas mendapat undian paling tertinggi daripada peminat.


Anna yang dinobatkan sebagai pemenang berjaya membawa pulang sebuah trofi kemenangan. Tahniah kepada Anna Jobling OhBulan! ucapkan.

Sekadar info, anugerah Gempak Most Wanted Award telah dimenangi oleh pempengaruh dan usahawan, Hafiz Mahamad pada edisi yang lalu.

Selain itu, berikut OhBulan! senaraikan pemenang keseluruhan kategori yang dipertandingkan di GMWA23. Tahniah juga diucapkan kepada semua pemenang!

1. Video Tergempak 2023 – ‘Kesian Girlfriend Lapar’
2. Digital Content Creator (Lifestyle) Tergempak 2023 – Amin & Abid Othman
3. Digital Content Creator (Motivator) Tergempak 2023 – Dr. Say Shazril
4. Drama Tergempak 2023 – Melur Untuk Firdaus 2
5. Anugerah Drama Rambut Tetap Boom – Anna Jobling
6. Lagu/Audio Tergempak 2023 – Jangan Mati Rasa Itu (Aina Abdul)
7. Gamer Tergempak 2023 – Pok Ro Gaming
8. Video Muzik Tergempak 2023 – Selagi Ku Ada (Khai Bahar & Nabila Razali)
9. Digital Content Creator (Hiburan) Tergempak – Rahman Chea –
10. Selebriti Digital Tergempak 2023 – Anna Jobling

Bukan itu sahaja, GMWA23 turut menganugerahkan Anugerah Gempak Hall Of Fame kepada penyanyi dan komposer kelahiran Indonesia, Melly Goeslow di atas jasanya terhadap industri hiburan.

Bukan sahaja dikenali di Indonesia dan Malaysia, anugerah tersebut juga diberikan atas kejayaan beliau yang berjaya menghasilkan lagu-lagu malar segar yang menghiasa halwa telinga pendengar dan peminatnya.

Melly juga dipilih selepas kejayaannya yang berjaya menarik minat penyanyi hebat Malaysia seperti seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Datuk Yusry Abdul Halim untuk menghasilkan lagu bersama.

Sumber : OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Carcosa 26-2-2024 11:02 AM
Meols sukaaaaa abg Rahman Chea menanggggg.
Ryan Bakery whoooo??
Quote anony-mous 26-2-2024 11:09 AM
No 2 & no 9 tu i tau n mmg best
Quote pavlovachoc 26-2-2024 11:42 AM
Rahman chea je best ..kanafly handsome
Quote LadyCarefree 26-2-2024 01:06 PM
Apo? Mamat sperm rosak tu menang? Tapi ya lah award syok sendiri je semua ni.
Quote rayna_raynes 26-2-2024 01:23 PM
Nama pun popularity contest, maka fans yang rajin undi la menang. Fans jobling memang ramai mcm fans aina dan khai jugak
Quote rayna_raynes 26-2-2024 01:23 PM
LadyCarefree replied at 26-2-2024 01:06 PM
Apo? Mamat sperm rosak tu menang? Tapi ya lah award syok sendiri je semua ni.

Dalam sperm rosak pun dah tiga anak dia uols.

Quote MilanAdelynn 26-2-2024 01:30 PM
Award bengong2 ni not my level.
Quote Kurex 26-2-2024 01:31 PM
minggu lepas pun ada awards jugak
Quote Pak.dolla 26-2-2024 01:33 PM
KK junior..
Quote LadyCarefree 26-2-2024 05:00 PM
rayna_raynes replied at 26-2-2024 12:23 PM
Dalam sperm rosak pun dah tiga anak dia uols.

Yeah, anak 1st dia lahir cacat. Kesian. Berani dia buat lagi 2.
Quote Perawankota 26-2-2024 05:47 PM
Bosan tgk dia ni menang
Quote MatDeghem 26-2-2024 08:41 PM
Serabut Dan bingit award.
Quote heythere123 26-2-2024 08:57 PM
jumpscare ya muka sheols dekat atas
Quote rayna_raynes 26-2-2024 09:43 PM
LadyCarefree replied at 26-2-2024 05:00 PM
Yeah, anak 1st dia lahir cacat. Kesian. Berani dia buat lagi 2.

Autism bukan cacat.

Sebagai a parent yg ada anak with autism, I find your post insulting. Thought you're smart.


Quote Hoshhi 26-2-2024 09:47 PM
Tang mana nya yang berpengaruh pompuan ni
Quote anarina 26-2-2024 09:53 PM
Nsb ojie owtothezee xmenang nasi lemak 1 hit wonder perangai mencarut2 tibah jd influencer benda yg xelok diangkat2..im just glad
Quote Tunakimchi 26-2-2024 10:36 PM
Seram pulak tgk muke dia kat atas ni. Menyeringai. I sorang je ke rasa dia x lawa? Gigi dia jongang. Mulut dia besar dan bila gelak nampak gusi menyeringai.
Quote Tunakimchi 26-2-2024 10:37 PM
Hoshhi replied at 26-2-2024 09:47 PM
Tang mana nya yang berpengaruh pompuan ni

Bukan pengaruh. Dia ramai fans dan fans dia toxic.
Quote LadyCarefree 26-2-2024 10:59 PM
Edited by LadyCarefree at 26-2-2024 10:14 PM
rayna_raynes replied at 26-2-2024 08:43 PM
Autism bukan cacat.

Sebagai a parent yg ada anak with autism, I find your post insulting. Though ...


Anything abnormal is cacat tapi sekarang ni the polite term is anak istimewa or anak syurga. Cacat bukannya satu penghinaan so why nak feel insulted. Cacat bukannya pilihan. Autism is a disablity. Disability ialah kecacatan. In Malaysia, people with autism boleh claim OKU benefits. Anyway, cacat isn't a bad word. It just is. Cuma tu lah zaman sekarang orang guna the more politically correct terms like OKU and such sampaikan seolah2 cacat tu perkataan yg taboo. But then up to you lah. In any case, my sincere sympathies you ada anak autistic because it is such a challenge. I believe semua orang pun ada masing2 punya challenge and blessings.

Screenshot_20240226_230204_Chrome.jpg

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.068108 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top