CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Menang Dua Tahun Berturut-Turut, ‘Melur Untuk Firdaus 2’ Dinobat Anugerah Drama Tergempak Gempak Most Wanted Award 2023

26-2-2024 09:05 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5174| Komen: 14

Description: Drama ‘Melur Untuk Firdaus 2’ berjaya merangkul anugerah Drama Tergempak 2023 di Gempak Most Wanted Award 2023 (GMWA23) buat dua tahun berturut-turut.

Drama ‘Melur Untuk Firdaus 2’ berjaya merangkul anugerah Drama Tergempak 2023 di Gempak Most Wanted Award 2023 (GMWA23) buat dua tahun berturut-turut.

Drama terbitan TV3 itu berjaya mengalahkan empat lagi drama yang tercalon termasuklah ‘Projek High Council’, ‘From Saga With Love’, ‘My Famous Ex-Boyfriend’ dan ‘Hijrah Jannah’.

Melur Untuk Firdaus 2 berjaya membawa pulang trofi kemenangan selepas meraih undian tertinggi daripada peminat.

Sekadar info, anugerah Drama Tergempak ini merupakan kemengan kedua ‘Melur Untuk Firdaus 2’ selepas memenangi kategori sama pada Gempak Most Wanted 2022 (GMWA22).

Sumber : OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sukanyanyi 26-2-2024 09:35 AM
ye.. tak heran.. mmg dah agak.. walopun drama2 lain jauh lagi best. urgh, kenapa la aku hadap tgk anugerah bangang tu malam tadi, taun lepas pon sama. buat sakit ati jer.
Quote princessmiang 26-2-2024 09:37 AM
Cite sampah awaŕd sampah.. malam tadi bukak kejap pastu siapa tah yg menyanyi mcm bercakap terus tutup
Quote mamajawie 26-2-2024 09:45 AM
Ya Rabbi citer telur untuk pidaushh ni apa yg best sgt???
Quote sr10 26-2-2024 12:09 PM
Sampai sekarang x tengok
Quote Perawankota 26-2-2024 05:46 PM
Mcm bodo jer tgk result smlm.. Padahal high council tu jauh LG best
Quote rayna_raynes 26-2-2024 06:29 PM
Nampak sgt diorang bercakar. Duduk pun jauh2. Kelakar sungguh pasangan ini
Quote rayna_raynes 26-2-2024 06:30 PM
Perawankota replied at 26-2-2024 05:46 PM
Mcm bodo jer tgk result smlm.. Padahal high council tu jauh LG best

Sebab undian uols. Fanbase jobling memang besar, bukan kat Malaysia je. Org indo pun tergila2 kan dia

Quote zeezee0312 27-2-2024 08:03 AM
award pun ada org bayar nk bagi si juling air ni menang.kalau tak,tkde la merasa nak dpt award.
Quote bulalof 27-2-2024 08:37 AM
Leemmaahh.......
Quote rain2169 27-2-2024 08:47 AM
sapa-sapa je yang tengok citer ni wei.....
aku tak pernah tengok. best sangat kot....
Quote She-Ra 27-2-2024 09:42 AM
Perawankota replied at 26-2-2024 05:46 PM
Mcm bodo jer tgk result smlm.. Padahal high council tu jauh LG best

iols mmg tak tgk tp setuju dgn pendapat uols, high council tu best
drama melur utk firdaus 1 ke 2 ke, mmg iols tak pernah rasa nak tgk
Quote idayusoff 27-2-2024 01:59 PM
sampah apakah ini?hahahhaha
Quote ezacbee 27-2-2024 02:01 PM
Drama paling sampah.

Aku tertengok sekejap je x boleh blah.

Quote ciwelireng 27-2-2024 05:21 PM
Ada yg tengok cite ni ke

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 08:00 AM GMT+8 , Processed in 0.227561 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top