Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"9 Bulan Tak Lahir, Kupukul Kau" - Lucinta Luna Hamil 3 Bulan?

28-8-2019 01:52 PM|Oleh: LilRose| Komen: 39

Tindakan penyanyi kontroversi Indonesia, Lucinta Luna memuat naik kapsyen kononnya sedang hamil mengundang pelbagai reaksi warganet.




Lucinta yang sedang bercuti di Queensland, Australia bersama kekasihnya, Abash memuat naik gambar berpelukan mesra di tepi pantai di Instagramnya.

Dalam pada orang ramai mengecam penyanyi transgender itu, ramai juga meninggalkan komen nakal kerana penampilan seksinya.


Rasa gerakan di perut, baru 3 bulan...






Kredit foto: IG Lucinta Luna

Walaupun pedas, komen-komen yang membanjiri IG Lucinta sememangnya menghiburkan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 39
Komen

Previous : Kumpulan Youtube Terkenal The Try Guy Bakal Adakan Persembahan Di Singapura

Next       : Lagu Hits 'Shape Of You' - Ed Sheeran Ciplak Lagu Artis Lain?

Komen Terbaru

Quote keknaih 3-11-2019 04:05 PM
ffbeauties replied at 28-8-2019 06:59 PM
Oo pengkid ke patutlah soft je raut muka. So tunggu apa lagi kahwin je la. Boleh la viral 'suami' me ...

tgk youtube, dekat US ada ja mcm ni. depa pun mengaku, cuma kat sini n indon yang pondan over konfiden boleh pregnant

Lain-lain Komen

Quote AyaqMeloSuam 28-8-2019 01:56 PM
Apa ubt dia blh hamil gitu...
Quote kucingitam 28-8-2019 02:01 PM
bf dia pompuan ke? mcm gaya pengkid je kutengok
Quote Foxey 28-8-2019 02:02 PM
Saja kot, click bait insta dia?
Quote Kurex 28-8-2019 02:10 PM
Kan ke pacarnya tu pongkid
Quote Boomibulat 28-8-2019 02:11 PM
Ambk je ank angkat mcm sajat pastu ckp beranak kat luar negeri..
Quote buapakperut 28-8-2019 02:31 PM
cacingan gerak itew makan obat lho.
Quote diggerr 28-8-2019 02:44 PM
Dah dedua jantan mana maunyaaa
Quote kualibesi 28-8-2019 03:06 PM
dunia makin kiamat. berangan sgt nk jadi pompuan
Quote chicozinn 28-8-2019 03:10 PM
Yg peknen tu tah2 bf pengkid dy tu la kot..dunia da nak terbalik da ni
Quote matchstick 28-8-2019 03:44 PM
Bf dia pengkid ke. Kira boleh kawen lah kan. Cuma mak nyah ni lah yg kena salam tok kadi. Cukup bulan 'suami' dia beranak
Quote CatMiow 28-8-2019 03:46 PM
Dia ni dah betul2 bertukar ke? Means,  dah buat pembedahan?

Aku pelik,  ada gak orng bernafsu kat yg dah bertukar ni ye?  
Quote Mfzg89 28-8-2019 03:51 PM
Ibu negara indon kena pindah sbb jakarta akan tenggelam dlm masa 50 tahun..no wonder la..sebab melaun ni la..

Quote ikanmasin 28-8-2019 04:02 PM
angan2 sungguhlah
Quote nazzse 28-8-2019 04:21 PM
Yang jantun pompuan ke?? Sah2 la boleh ngandung, yg jantan tu lah...terbalik dunia
Quote mizZue 28-8-2019 05:18 PM
Bf pengkid tu
Quote fliphair8 28-8-2019 05:50 PM
terhibur baca komen2 yindon
Quote sfrnna 28-8-2019 06:50 PM
kahkahkah. i rasa dia melawak je kot. at least tau la dia ni jantan daripada si kunsa sajadiah tu.  masih diragui
Quote ffbeauties 28-8-2019 06:59 PM
Oo pengkid ke patutlah soft je raut muka. So tunggu apa lagi kahwin je la. Boleh la viral 'suami' mengandung..
Quote gummiebear 28-8-2019 07:10 PM
Komen2 yindon tak pernah mengecewakan. Lucu amatt

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
4.611580s Gzip On
To Top