Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Melampau Seksinya" - Serius Ramai Terbeliak Mata Tengok Baju Risteena

18-10-2019 12:36 PM|Oleh: Saiful| Komen: 132

Jarang kita dengar kontroversi atau gosip yang bukan-bukan dari Risteena.

Aktres ini tenang-tenang sahaja kalau nak dibandingkan dengan adiknya, pelakon Ruhainees yang selalu dikecam sebab terlampau 'over' dengan kekasih.



Bagaimanapun, baru-baru ini kecoh di Intagram bila video yang dimuat naik Risteena menjadi perhatian ramai.

Dalam rakaman tersebut, Risteena dilihat sedang mempromosikan satu servis kereta sewa.


Foto: IG

Bukan main pendek lagi baju yang dipakai, warna putih pula tu.

Ternampak pula benda-benda yang tak sepatutnya.



Memang teruk kena kecam! Biasalah warganet Malaysia memang pantang kalau nampak artis Melayu pakai seksi macam ni.



Mungkin disebabkan rimas dengan komen yang bertubi-tubi, Risteena kemudian menutup ruangan komennya.

Tak mengapalah, mungkin masa hari dia buat video itu tersalah pakai baju agaknya.

Maafkan sahajalah ya dan doakan yang baik-baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 132
Komen

Previous : "Meet My Legacy, Aslan" - Comel Anak Pertama Kaka Azraff

Next       : Remy Ishak Bagi Amaran, Ada Yang Hantar Sihir Kepada Keluarganya

Komen Terbaru

Quote kakyungpilah85 23-10-2019 04:41 PM
wow...pakai g-string...aummmmm

Lain-lain Komen

Quote SherryZass 18-10-2019 12:45 PM
Kemain filter, dalam tv muka bila kamera zoom, nampak tak semulus dalam ig
Quote hatikudus 18-10-2019 12:46 PM
Cantik dia ni bertiang2 dari ruhainies, sekali pandang mcm lisa surihani masa video ni
Quote Lavender_Violet 18-10-2019 12:50 PM
Who are yusssss?
Ruhainies tu meols kenal lah jugak. Risteena who nih meols x sedar langsung kehadiran dia dlm industri
Tapi sheols lagi cantik dari adiknya. Ruhainies nampak penyek
Tu dia pakai baju putih, melekap pulak tu...nampak tuut yg tembun
Quote Victorioussss 18-10-2019 01:35 PM
a490K7ZK_700w_0.jpg
Quote chooper 18-10-2019 01:38 PM
berlakon x sangat. cerita luar je lebih. sama la dengan adik dia
Quote Suchi 18-10-2019 01:45 PM
Aik bukan ke aritu risteena ni bakalan ke sorga

Quote munchkin 18-10-2019 01:47 PM
Oh iklan kereta tu eh. Heheheheh.
Quote MimiLalat 18-10-2019 01:47 PM
Tak tau nak pokus ape yang die promote atau skirt die yang terlampau pendek tu. Nak2 part duduk dalam kete. Adoi mak why so seksaaa
Quote Boomibulat 18-10-2019 01:58 PM
Kalau Nk sewa kete dgn risteena sekali kira mcamana..?
Quote CinnamonR 18-10-2019 02:01 PM
Mengundang....adik dia yg pompoan n adik ke abg ntah yg laki tu muke budak2 sekolah sgt...cantik pon sebab mekap je..cube tanggal mekap tu muke bese2 je..
Quote rainbowrainz 18-10-2019 02:03 PM
Lantak kolah yg kena bedal pun ko nti
Quote miznora 18-10-2019 02:05 PM
Aritu baru  dipuji haha.. Arini dah kena hencap semula{:thief
Quote simatakucing 18-10-2019 02:07 PM
Takla melampau sangat.tapi mengancam
Quote meow_tompok 18-10-2019 02:18 PM
baju macam ni, jalan kat tepi McD pun bole jumpa org pakai mcm ni

keje opis pun ada amoi pakai mcm nie

jakun sgt la netizen ni

Quote virgo19 18-10-2019 02:20 PM
Cantik dan seksi. Aku yg pompuan tengok pun geram.
Quote kiah_mai_pulak 18-10-2019 02:21 PM
baru aritu surga buatmu, arini dh neraka tempatmu pulak? hahhahaa
Quote Atata 18-10-2019 02:22 PM
Dia nampak chubby lah. Cantek
Quote sarah82 18-10-2019 02:24 PM
Victorioussss replied at 18-10-2019 01:35 PM

Choii.. Jumaat vic.. Jumaattt
Quote sukacactus 18-10-2019 02:28 PM
Tapi body dia cantik

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136634s Gzip On
To Top