Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Zahirah 'Tukar-tukar' Baju Depan Kamera, Ada Yang Panas Hati

23-10-2019 10:16 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 136

Memang seronok apabila cantik. Mempunyai tubuh tinggi lampai dan langsing, kulit putih gebu serta paras rupa yang menawan. Pakai gaya solekan apa pun nampak cantik, pakai pakaian macam mana pun nampak menarik.

Samalah seperti Zahirah Macwilson yang sememangnya dikurniakan dengan kecantikan sejak kecil lagi. Patutlah tunangnya, Aiman Hakim tak lepas pandang setiap kali wanita itu berada di sisinya.

Baru-baru ini, pelakon wanita itu berkongsi sebuah video di mana dia menggayakan beberapa pakaian di hadapan kamera. Mungkin untuk dijadikan inspirasi kepada pengikut Instagramnya untuk padanan baju yang boleh digayakan.



Pandai betul Zahirah menggayakan pelbagai jenis pakaian dengan konsep 'mix & match'

Ramai netizen yang memuji tubuh badan Zahirah yang ramping dan menyatakan bahawa mereka juga cemburu dengan kejadian Tuhan yang indah itu. Selain itu, ramai turut terpesona melihat gaya fesyen yang ditonjolkan oleh wanita itu dan memberikan inspirasi apabila mereka memerlukannya nanti.

Pun begitu, ada juga suara sumbang yang mengata Zahirah tak tahu malu kerana dengan selambanya menukar pakaian di hadapan kamera. Seronok acik bawang dapat topik nak 'membawang'!


Kredit foto: FB

Apa pula pendapat anda? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 136
Komen

Previous : "Orang Nampak Kami Bahagia, Tapi Sebenarnya Dah Lama Tak Serasi" - Kak Girl Bercerai

Next       : Terselak Tersembul, Shah Radhi Belanja Gambar Payudara Ke Tu?

Komen Terbaru

Quote dang_anom 30-10-2019 10:45 AM
Dia ni bila tgk ada imbasan Fazura dengan Amber Chia kan

Lain-lain Komen

Quote moonela 23-10-2019 10:23 AM
Attention seeker !!!
Quote rotiban 23-10-2019 10:30 AM
dia ni mcm dah sendu jek
dah xde belakon lagi ke?
asik pi event kulu kilir
Quote jijahjidinjudin 23-10-2019 10:44 AM
moonela replied at 23-10-2019 10:23 AM
Attention seeker !!!

Stujuuuu sgt
Quote chicozinn 23-10-2019 10:54 AM
cara nak bangkit dari kekuburan ke sis?
sejak last drama tu aku smpai xingat kewujudan dia ni kat industri dek sendu yachhh..
ikut la resmi janna nick tu manjang amik job sana sini asalkan org kenal dia wlaupun payment sikit je
Quote lifeline 23-10-2019 10:55 AM
chicozinn replied at 23-10-2019 10:54 AM
cara nak bangkit dari kekuburan ke sis?
sejak last drama tu aku smpai xingat kewujudan dia ni kat i ...

sibuk bercinta skrng sis

hohoho
tp dia ni berlakon ok la boleh terima jgk la
Quote polluxsstar 23-10-2019 10:55 AM
apa dia mkn ni
slim sgt
Quote umbut 23-10-2019 10:56 AM
Cantiknya badannnnn
Quote adelea 23-10-2019 11:12 AM
Attention seeker, kenapa la aiman asik dapat pompuan tin tong sian haiman
Quote safieyah1984 23-10-2019 11:20 AM
poyonya natizen, lantak dia lah bukan dia berkemban tukar baju, tapi x di nafikan dia ni mmg cantik kulit lawa, sekali imbas nampak muka mcm fazura
Quote fushimi 23-10-2019 11:21 AM
macam ikram dinzly je aku tengok
Quote puanbintang 23-10-2019 11:25 AM
nak cakap dia lawa betoiiii
Quote Kurex 23-10-2019 11:27 AM
Ala.. Kau sebenarnya nak bangkit dari kuburan kan..
Quote cupu 23-10-2019 11:29 AM
Cantik cantik cantik...jd aku redha je videonya...
Quote damian_lee 23-10-2019 11:31 AM
sendunya ..... dia skrg
Quote freyayong 23-10-2019 11:33 AM
cantik... tp betul la attention seeker
Quote LoveliesHate 23-10-2019 11:37 AM
lawa okay. sempoi haahaa so iols juga redha ngan video beliau kihkihkih
Quote pumpkinpatch 23-10-2019 11:40 AM
Dia da tak best bagi aku. Nampak sangat try-hard. Dulu aku minat now dia agak over.
Drama dia tak der yg memorable.
Quote mawar_mustika 23-10-2019 11:46 AM
video die tu ok je for me cume rsnye xperlu kut nk terkinja2 dh mcm ikram dinzly plak huhuu...1 lagi part pakai seluar tu xperlu kut baiki depan kamera tu dh lah sluar tu ketat gile....
Quote barfi 23-10-2019 11:48 AM
No komen.
Sebab zahirah ni dari atas kebawah mmg taste aku..

She is my crush since dia mula2 masuk dalam industri hiburan lagi masa tu iols follow IG sheolls followers sheols baru 8k

Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095963s Gzip On
To Top