Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Raja Ilya Bikin 'Panas' Muat Naik Video Dalam Bilik Air

30-10-2019 09:57 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 63

Raja Ilya kini kelihatan lebih bahagia selepas mendirikan rumah tangga dengan lelaki Australia, Trent pada 23 Disember tahun lalu.

Walaupun sudah berkahwin, Raja Ilya tampil lebih 'bebas' dan tak segan langsung untuk berkongsi video intimnya bersama suami. Tengok sajalah video dia bergurau senda dengan Trent di atas katil yang di muat naik sebelum ini.


Kredit foto: IG

Kini, pelakon wanita itu kembali bikin 'panas' apabila dia memuat naik sebuah video membasuh rambut menerusi IG Livenya.



Yang membuatkan netizen menggaru kepala adalah apabila wanita itu membasuh rambutnya sambil lengkap berpakaian. Tujuan video itu bagi mempromosikan satu produk penjagaan rambut yang elok katanya.

Netizen juga rata-ratanya menyelar perbuatannya yang seperti tidak malu memuat naik video dirinya mandi di dalam bilik air.

“Mandi pun nak tunjuk ke?
 
“Bukan senang nak tengok Raja Ilya mandi.

“Dia ni lawak lah syampu rambut pun nak tunjuk.
 
“Dahsyatnya godaan di akhir zaman,” antara komen warganet.

Macam-macam betul! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 63
Komen

Previous : Pelanggan 'Bergaduh' Dengan Juruwang Di Fashion Valet, Vivy Yusof Guna Publisiti Murahan?

Next       : Untunglah Ustaz Along - Fazley Yaakob Buat Kejutan Kepada 'Rider' Grab Food

Komen Terbaru

Quote pinksarah 6-11-2019 02:04 PM
albedah replied at 30-10-2019 02:02 AM
Kata tanak berlakon marvel sbb x sesuaiiii nilai timurrrr

Hakikatnya bukan x nak berlakon..

Tp offer pon x dtg dkt dia..

Level casting je la dia ni..

Lain-lain Komen

Quote newyork 30-10-2019 09:59 AM
Hahaha gilo ini perempuan..
Quote albedah 30-10-2019 10:02 AM
Kata tanak berlakon marvel sbb x sesuaiiii nilai timurrrr
Quote HoneyManjer 30-10-2019 10:06 AM


gambo nikah dah ade ke belum eh die nih...

gambo i do ade la tengok sebelum nih...

ke dah ade....mak tertinggal ketapi kejap
Quote Gingerly 30-10-2019 10:06 AM
Cantiknyaa raja ilya ni
Quote Kurex 30-10-2019 10:07 AM
Bukan tak suka seksi ke?
Quote grizz 30-10-2019 10:46 AM
Kurex replied at 30-10-2019 10:07 AM
Bukan tak suka seksi ke?

tok belakon je xleh seksi..selain dr tu xpe..digalakkn..
Quote Kurex 30-10-2019 10:51 AM
grizz replied at 30-10-2019 10:46 AM
tok belakon je xleh seksi..selain dr tu xpe..digalakkn..

Siapa je nak tengok dia seksi?
Quote Atata 30-10-2019 10:54 AM
Ingatkan pondan ja suka tayang mandi. Ppuan tulin pun ada rupanya. Ke dia pondan
Quote grizz 30-10-2019 10:57 AM
Kurex replied at 30-10-2019 10:51 AM
Siapa je nak tengok dia seksi?

yg psti bukan ko la kn..aku pon bole ilang selera mkn, ko pe tah lg..

Quote Biabetik 30-10-2019 12:02 PM
Akan dtg uplode bedio tengah berak plk.
Quote edoraixora 30-10-2019 12:09 PM
desperado betul demi ig review....dah xde job ke tuh
Quote meow_tompok 30-10-2019 12:11 PM
dia jual shampoo ker? Ada satu founder product shampoo & supplement for hair pun buat video tunjuk cara2 nak pakai shampoo & conditioner product dia. Tapi versi sopan la, pakai baju t-shirt berkain batik. Kita pun tak rasa nak hencap pasal dia bagi tutorial video.

Tapi yg ni, ish... too sexy for makcik pakcik bawang. Ni nak jual shampoo ke nak menyeksi?



Quote thetimes 30-10-2019 12:41 PM
Wow..dah selevel Sajat ni..apepun body chuolls helok sangat..
Quote polluxsstar 30-10-2019 01:01 PM
muka laki bini ni nmpk seiras. serasi bersama gituhh. dua2 helokkk je tgknye...moga berbahagia till jannah.
Quote Lavender_Violet 30-10-2019 01:20 PM
Apesal muka sheols nampak pelik?
Banyak benor alternya
Muka asal dia lagi cantik kot pada meols
Quote Perawankota 30-10-2019 01:35 PM
Kalau aku x kuasa nk basah kan baju mcmtu...
Quote slavehunter 30-10-2019 01:38 PM
Yang penting laki dia usya juga kalau awek cun lalu sebelah.
Quote sukacactus 30-10-2019 01:56 PM
Alaaa...takat gosok kulit kepala je ke
Ingat ada scene gosok celah bedah kelengkang semua
Quote CrowneGlory 30-10-2019 02:00 PM
apsal la tak ajak laki sheols yg hensem tu mandi sama ber romantika dlm bilik mandi tu kasi bertmbh panas hati acik2 bawang tgk

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095653s Gzip On
To Top