Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Rezeki Bakal Pengantin - Tunang Hadiah Kondo Pada Elly Mazlein

13-12-2019 10:33 AM|Oleh: natrahn| Komen: 231

Kredit Foto - Instagram Elly Mazlien

Rezeki bakal pengantin. Penyanyi dan pengacara, Elly Mazlein berkongsi kegembiraannya dihadiahkan sebuah kondo dalam satu rakaman yang dimuat naik menerusi akaun Instagram.

Dia juga memaklumkan bakal suaminya turut memberikan sejumlah wang untuk membeli kelengkapan sebagai persediaan hari bahagia mereka. 

Malah, dia dilihat teruja dan tidak dapat menyembunyikan perasaan terharu apabila menerima hadiah sebuah kondominium daripada bakal suami menjelang hari pertunangan mereka kelak.


Kredit Foto - Instagram Elly Mazlien

Namun, Elly masih belum membuat keputusan sama ada mahu mendiami kediaman itu atau sebaliknya.




"Alhamdulillah, bakal suami berusaha membelikan rumah hasil titik peluhnya bekerja sebagai kakitangan kerajaan. Saya berharap kemanisan ini akan berpanjangan.

"Saya cukup terharu melihat kesungguhan bakal suami, terutama layanan baiknya terhadap saya dan anak, Putri Sara Sefhia. Dia menjadikan saya wanita paling bahagia dengan kehadirannya.

"Saya tidak memilih siapa bakal suami, asalkan dia dapat memenangi hati anak, bapa dan ahli keluarga yang lain. Itu sudah cukup menggembirakan hati saya.

"Paling penting, dia menyayangi saya dan anak dengan sepenuh jiwa, bertanggungjawab dan mempunyai kerjaya tetap. Pada mata saya, bakal suami insan yang terlalu hebat," katanya memetik laporan BH Online.

Terdahulu, Elly pernah mendirikan rumah tangga dengan pengarah Azmi Hatta pada 9 November 2014 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang kini berusia tiga tahun. Namun hubungan perkahwinan itu putus di tengah jalan dan mereka berpisah pada 15 Oktober 2015. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 231
Komen

Previous : "Semoga Banyak Mata Terbuka" - Ches Al-Maliki Keluar Kenyataan Media Kes Da'i Farhan

Next       : "Rambut Rosak Beruban Kena Tipu Dengan Marketing!" - Sharifah Sakinah Perli Neelofa?

Komen Terbaru

Quote zeitabaei 25-12-2019 12:32 AM
Demi content youtube... Rumah mak kat kg pun sendu ajo... Dah bg rumah kat tunang.. Nanti alih alih duit hantaran segala tok nenek gilang gemilang elly yg keluarkan. Kalau cerai ungkit duit hantaran pun x dpt lagi hik hik hik ramai dah artis gituuuu

Lain-lain Komen

Quote Boomibulat 12-12-2019 12:42 PM
Hanya mampu bagi kondom..
Quote miss_strangers 12-12-2019 12:44 PM
Oh..calon suami Dari Kelantan ke...harap bukan seperti Abe pijo
Quote fealefea 12-12-2019 12:44 PM
Da tu nk kawinnye bile. Jangan jadi Zara Zya lak. Kemahen laki belikan adiah last2 kang duit sendiri jugakk yg keluar. Matanglah Eli. Masa ni ko top. Saving la sket.
Quote tembamgirl09 12-12-2019 12:45 PM
baca boleh...nak percaya tu agak susah
Quote ais_kosong 12-12-2019 01:03 PM
fealefea replied at 12-12-2019 12:44 PM
Da tu nk kawinnye bile. Jangan jadi Zara Zya lak. Kemahen laki belikan adiah last2 kang duit sendiri ...

Aku pun rasa elly yang top up majlis gilang gemilang kelak.
Jangan la membazir. Kalau betul bakal suami terhebat pun jangan la kita lupa.
Elly sendiri ada pengalaman dengan bekas suami.
Nak gembira atau buat apa yang impikan boleh tapi beringat.
Hujung2 bila bercerai tuntut hutang majlis tak bayar lagi.
Quote MatDeghem 12-12-2019 01:09 PM
fealefea replied at 12-12-2019 12:44 PM
Da tu nk kawinnye bile. Jangan jadi Zara Zya lak. Kemahen laki belikan adiah last2 kang duit sendiri ...

Yang ini duit sponsor ..... 100 %


Quote minguk 12-12-2019 01:12 PM
eeee nak tengok wajahnyaa
Quote fealefea 12-12-2019 01:13 PM
MatDeghem replied at 12-12-2019 01:09 PM
Yang ini duit sponsor ..... 100 %

Dgn ex laki dia dulu siap berkereta kuda bagai. Ujong2 tuntut duit majlis bile bercerai.

Quote Fazzbulous 12-12-2019 01:16 PM
tok laki gomen ke..okay la tu...janji dpat menjamin hdup kak pom pom...
Quote awanysss 12-12-2019 01:17 PM
laki dia bukan cikgu je ke.. iols susah nak percaya cerita2 ni..
sheols nk puja laki tu tp mcm over lak..
Quote makneng 12-12-2019 01:19 PM
Zmn hidup penuh pancaroba ni.  Eloklah majlis tunang, majlis kawen buat sesederhana yg boleh.. Gittew nasehat dr mak ustajah 1212..sbb 1819 dah ada setad amik
Quote sukacactus 12-12-2019 01:21 PM
Baca tajuk aku xleh nak bersangka baik kondo tu 100% duit laki
Quote exclusive_vvip 12-12-2019 01:28 PM
sorry,x penah ada soft spot kat dia ni..kes mencaras n berangan princess sokmo dia ni..
Quote slyfynx 12-12-2019 01:49 PM
Can these people stop telling the world yang laki/tunang/bf diorang ni byk duit.
Ni memancing byk pihak sebenarnye.
BTW, bukan bakal laki cikgu ke?
Banyak nau duit cikgu bg hadiah kondo, esp untuk org yg belum hakiki jd pasangan hidup
Quote nw111 12-12-2019 01:52 PM
ais_kosong replied at 12-12-2019 01:03 PM
Aku pun rasa elly yang top up majlis gilang gemilang kelak.
Jangan la membazir. Kalau betul bakal ...

Bukan staff gomen gred n17 je ke tunang sheols
Quote ais_kosong 12-12-2019 01:58 PM
nw111 replied at 12-12-2019 01:52 PM
Bukan staff gomen gred n17 je ke tunang sheols

N17 ke??? adoiiiii...
Dia ni betul2 tak serik.. Time bercinta semua indah.
Dok serumah baru tahu mcm mana perangainya.
Quote claudya 12-12-2019 01:58 PM
kondo ke apartment
Quote nw111 12-12-2019 02:07 PM
ais_kosong replied at 12-12-2019 01:58 PM
N17 ke??? adoiiiii...
Dia ni betul2 tak serik.. Time bercinta semua indah.
Dok serumah baru tah ...

Entah... Mcm ada baca somewhere.. Tapi ada yg ckp ticer pulak.. Tapi ikut logic.. Kalau ticer pun at the age of 29, takkan mampu nk bg hadiah condo hokehh... Unless dia dr family kaya or dia ambik loan gomen, beli kondo kat tumpat, then bg hadiah kt pompom
Quote fushimi 12-12-2019 02:15 PM
ya la tu hadiah

kalau beli cash pastu dia letak nama ko ok la

Lihat semua komen(231)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.132737s Gzip On
To Top