Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pak Nil Sekali lagi Ke Hollywood, Menemubual KimK?

23-12-2015 12:45 PM| Komen: 60


Oleh : Dean BZ


Nama Datuk Aznil Nawawi atau lebih mesra dengan panggilan Pak Nil sememangnya tidak asing lagi didalam dunia pengacaraan tempatan. Pak Nil diminati oleh seluruh golongan umur kerana petah bercakap dan pandai "mengambil hati" ketika mengacarakan sesuatu rancangan.

Foto : catsfm.my


Kini Pak Nil bukan lagi pengacara biasa-biasa kerana memetik dari Berita Harian, pada awal tahun ini, Pak Nil dikatakan pernah diundang NBC Universal menjadi wakil tunggal media Malaysia menghadiri International Press Junket di Los Angeles, Amerika Syarikat (AS) anjuran stesen penyiaran berpengaruh itu. Wow! Pak Nil sudah melangkah ke arena pengacaraan antarabangsa, bukanlah sesuatu yang mudah.

Kim Kardashians, Ryan Seacrest dan Giuliana Rancic adalah antara selebriti tersohor yang pernah ditemuramah oleh Pak Nil menerusi Saluran E! ketika itu.

Foto : astrogempak.com.my


Sememangnya rezeki Pak Nil sangat murah apabila dia sekali lagi diundang menghadiri acara sama dan akan berangkat pada 6 Januari depan.

"Alhamdulillah atas kesempatan kali kedua ini. Ketika pergi kali pertama dulu, saya memang gementar sebab sedar penguasaan Bahasa Inggeris saya tak sehebat orang lain. "

Tapi selepas ke sana, saya lihat dan rasa Bahasa Inggeris saya taklah teruk sangat kalau mahu dibandingkan dengan wakil media negara lain," katanya.


CARI mendoakan semoga Pak Nil terus berjaya dalam karier yang Pak Nil ceburi. Bukan mudah untuk mencipta nama di Hollywood lebih-lebih lagi anak tempatan. Syabas Pak Nil.. Kipidap! - CARI Infonet.



Sumber - BeritaHarian

Apa Reaksi Anda...

Bagus
32
Marah
19
Terkejut
32
Sedih
21
Lawak
30
Bosan
31
Komen: 60
Komen

Previous : Diam-Diam, Syuk SYJ Kahwini Wanita Sabah

Next       : Saya Kesian Orang Macam Ni, Dia Hanya Kenal Saya Di TV - Nabil

Komen Terbaru

Quote esteryen 30-12-2015 02:43 PM
Changa replied at 30-12-2015 02:37 PM
punca nya hari itu....ngefan aznil katanya dok mencerca sheols kat ig sheols namun aznil buat bodo ...

Honestly, rasanya ramai yg cerca dia pasal dia n kes sticker PakNil tu SELEPAS dia gila meroyan carutkan PakNil.

Sebelum ni, takde pun komen2 provokekan dia n PakNil. Siap ramai yg puji stickers tu comel. And mmg comel pun.

Dia saja sakit hati. He is just looking for excuse to bash PakNil.
Now, dia salahkan PakNil as "tangan ghaib" yg menyebabkan dia takde jobs from stesen TV all these while. As in PakNil burukkan nama dia supaya dia tak dapat jobs.
Nampak tak game dia?
Tak sedar diri!
Time #menate, the ONLY-ONE that stood up to say good stuffs bout him is Aznil n now he is reacting such a way!

Lain-lain Komen

Quote aderaderker 23-12-2015 12:49 PM
Hepppp...apa mencarut nehhh??


Quote putehkundor 23-12-2015 12:54 PM
I tot reputz cari dah pandai carut
Quote ellZack 23-12-2015 01:02 PM
kenapa rasa macam dejavu je..
macam pernah baca thread macam ni months before..
Quote LembingDayanti 23-12-2015 01:04 PM
ya allah dia lagi... aku rasa elok lagi lah awal ashaari tu pegi sah sah lebih presentable dan nampak normal sikit bebanding org tua ni. -_-
Quote alesandra 23-12-2015 01:07 PM
ehh biar betul english dia tak mantap lagi.mcm penah tgk je masa dia keje tv3 dia interview program money matters.ke itu scripted?
Quote sepitsiput 23-12-2015 01:08 PM
Meols mengharapkan heshe interview retis yg lebih berpekdah drpd KimK... mmg la kimk tu popular tp x selevel dgn pencapaian pak nil... seharusnya heshe interview A list hollywood artist..bukannya artis picisan mcm KimK...despite her success in business
Quote fynnkakiblock 23-12-2015 01:12 PM
Jangan riak meludah ke langit yang akhirnya akan jatuh ke muka sendiri. #sayabencihipokrit
Quote senahsanasini 23-12-2015 01:20 PM
bukan thread lama ke ni??
Quote kukukatablog 23-12-2015 01:24 PM
klo Diva AA interbiew KimK,
harus dia kata KimK artis syurga n troback 40 juta kali....
Quote adeqo 23-12-2015 01:31 PM
Knape xmenemubual britney spears?? Retis gred A-list yg duit ratus juta2 dlm bank biarpun hnye pkai iphone 5s smpi skrg..humbleneyyy n clasicneyy sgt...



Quote fifie_olin 23-12-2015 01:44 PM
pe la sgt dgn kimk ni takat dada..montot besau...pe jek bakat dia...
baik lg selena gomez
Quote saladin780 23-12-2015 01:57 PM
x paham aku KimK ni camne la bleh femes kat holiwood..padahal x de bakat pun..rupa2 so so je..

berbakat menyundal je kot
Quote agusta 23-12-2015 02:01 PM
Fajura ditemubual oleh wartawan negara mana dah?????
Quote red_cattleya 23-12-2015 02:08 PM
fazura alergik kimk
Quote EncikRhoma 23-12-2015 02:13 PM
lagi sentap la diva AA. Mesti nanti ada caption kat IG dia yang menghencap pasal ni
Quote jojoba_beads 23-12-2015 02:14 PM
Korg jgn xtau.. Si KimK ni ada emoji sendiri. Kimoji. G la beli kt apps store tu. Hehe. Siap ada emoji bontot.
Quote malukokram 23-12-2015 02:17 PM
gudlak in eberiting u do paknil..

walauponn... kawan baikmu duk meriah mengajak peminatnya berjemaah mengejek iklan kicap mu itewww..

heyy.. rendang beliauu dah ke German hokehhhhhh..walaoopunn sebekass ... mampu???
Quote -electrifying- 23-12-2015 02:25 PM
fifie_olin replied at 23-12-2015 01:44 PM
pe la sgt dgn kimk ni takat dada..montot besau...pe jek bakat dia...
baik lg selena gomez

sbb aset tu la dia popular
Quote jlo 23-12-2015 02:41 PM
malukokram replied at 23-12-2015 02:17 PM
gudlak in eberiting u do paknil..

walauponn... kawan baikmu duk meriah mengajak peminatnya berje ...

mahei kedaung rendang nyeeeee

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.132113s Gzip On
To Top