Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Izreen Azminda, Sherry Ibrahim Terlibat Kemalangan

22-12-2015 03:25 PM| Komen: 57

Oleh Adib ZA

Malang itu tak berbau. Pelakon Izreen Azminda dan Sherry Ibrahim khabarnya telah terlibat dengan kemalangan jalan raya.

Namun, jangan gusar kerana mereka mengatakan semuanya dalam keadaan yang ok. Melalui status yang dimuat naik di Instagram Izreen menulis,
"alhamdulillah..kami semua okay.."



Mereka juga menunjukkan keadaan kereta yang dalam keadaan terbabas melanggar pembahagi jalan. Dikatakan kejadian berlaku di lebuh raya Utara Selatan berdekatan Perak.

Dalam masa yang sama, ramai di kalangan peminat yang mendoakan agar semuanya okay dan baik-baik sahaja bagi kedua artis itu. - CARI Infonet



Izreen Azmin, Sherry Ibrahim Terlibat Kemalangan - ROTIKAYA
(sumber foto: Rotikaya)

Apa Reaksi Anda...

Bagus
14
Marah
22
Terkejut
21
Sedih
17
Lawak
17
Bosan
13
Komen: 57
Komen

Previous : Nama Jimmy Couture Jadi Sebutan Selepas Kemenangan Siti Nordiana!

Next       : Minyak Wangi Oleh Rita Rudaini Pula?

Komen Terbaru

Quote caplimau 28-12-2015 11:38 AM
redza ni mmg family kaya ke pe?
tak kan la belakon pun biase2 ala2 boleh pkai bmw..

Lain-lain Komen

Quote cik_tonggek 22-12-2015 11:49 AM
balik shooting ke dik
Quote aderaderker 22-12-2015 11:55 AM
Nasib baik ...cuma kecederaan dalaman
-fara mendosa
Quote MH37O 22-12-2015 11:59 AM
gambar siap di edit mcm miniature lagik...wakaka...
Quote CikRoyanners 22-12-2015 11:59 AM
Kesiannya
Quote gadogado 22-12-2015 12:12 PM
Area mna ni.bukit gntang ke
Quote beatgirlX 22-12-2015 12:14 PM
alhamdulillah semua berada dlm keadaan baik...
Quote chinta89 22-12-2015 12:15 PM
gmbr siap edit gtuh..

baideway mujurlah selamat.
Quote shanew3stga1z 22-12-2015 12:23 PM
mesti fattah risau kan ? lalalala
Quote prettyuglybabe 22-12-2015 12:24 PM
aderaderker replied at 22-12-2015 11:55 AM
Nasib baik ...cuma kecederaan dalaman
-fara mendosa

syukur lah 'hanya' kecederaan dalaman..kalau luaran, jenuh berparut parut..



Quote kikuri 22-12-2015 12:25 PM
mengantuk ke tu
Quote DayangKirana 22-12-2015 12:42 PM
mujur..
ngantuk kot..
kalau LPT 2 , sure hantu kat situ yang dipersalahkan..
Quote ellejo 22-12-2015 12:43 PM
terkejut baca thread sebelah yg asik nak kenenkan fatah dgn fathia yerrr....
Quote caramel_cloud9 22-12-2015 12:45 PM
Takziah....
Quote fifie_olin 22-12-2015 12:54 PM
nsb baik bkn dgn fatah amin
Quote dahliaqayyum 22-12-2015 12:58 PM
Sherry terkejut baca thread sebelah gamaknya smpai terbabas.
Quote ellZack 22-12-2015 01:05 PM
aderaderker replied at 22-12-2015 11:55 AM
Nasib baik ...cuma kecederaan dalaman
-fara mendosa

kenapa dia cakap kecederaan dalaman tu nasib baikkkkk...
Quote sepitsiput 22-12-2015 01:09 PM
Meols speku Sherry baca porem psl Fattah nk dikenenkan dgn Fathia oleh warga porem..tu yg emosi dan fokus terganggu chuols
Quote cahaya_almas 22-12-2015 01:15 PM
Nasib baik 2 2 ok...syukur...
Quote tupai_tupai 22-12-2015 01:23 PM
BMW ke tu?

Untungla berlakon drama pun mampu pakai BMW

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144581s Gzip On
To Top