Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Ozlyn Isteri Johan Raja Lawak Perli Siapa Tu?

23-12-2015 11:18 AM| Komen: 387


Oleh : Dean BZ


Lama juga tidak mendengar cerita terbaru mengenai Ozlyn Wati yang kini sedang sibuk mengacarakan satu rancangan astro berjudul Betul Ke Bohong Sayang, bersama suaminya Johan.

Menerusi perkongsian seorang forumer forum Cari yang menggunakan ID bernama fynnkakiblock, difahamkan baru-baru ini isteri Johan Raja Lawak, Ozlyn Wati ada memuatnaik status yang mengundang tanda tanya peminat di Instagram miliknya.

Didalam status berserta gambar sambal sotong yang dimuatnaik oleh Ozlyn di Instagramnya, Ozlynn dilihat seperti memerli seseorang dan mendakwa "kawannya" itu seorang penipu  :


Penulis tidak pasti siapakah yang dimaksudkan oleh Ozlyn, namun nasihat buat semua janganlah menganiaya atau menipu lebih-lebih lagi kawan sendiri. Menipu itu berdosa dan boleh menghilangkan kepercayaan seseorang pada kita. Nampak sedapnya sambal sotong Ozlyn.- CARI Infonet.








Apa Reaksi Anda...

Bagus
27
Marah
30
Terkejut
20
Sedih
38
Lawak
27
Bosan
22
Komen: 386
Komen

Previous : Minyak Wangi Oleh Rita Rudaini Pula?

Next       : Diam-Diam, Syuk SYJ Kahwini Wanita Sabah

Komen Terbaru

Quote Miss_Nana 4-1-2016 03:58 PM
nia_salina replied at 23-12-2015 09:43 AM
fynn ni suka beno menempel kat artis.dh mcm keknis

untung2 dia diberi tawaran berlakon jika ikut jejak keknis.. kuikui
mungkin tu yg ada dalam fikiran kokspin

Lain-lain Komen

Quote aderaderker 23-12-2015 06:22 AM
Hamboii awai naw buat lintas tak langsung ni..
Kelas baq hang..

Tapi sapa OKT tersebut ek?
Pengikut yg ramai ?
Hermmmm...
Quote caprut 23-12-2015 06:34 AM
knp kokping ada gak dkt komen ig ozlyn ni?
Quote caprut 23-12-2015 06:35 AM
alaa  artis mmg pnipu. skali skla ditipu org lain ape salahnya
Quote wana89 23-12-2015 06:43 AM
Mohon sapa OKT yer
Clue.. Kaya, popular
Quote fifie_olin 23-12-2015 07:06 AM
org ske menipu ni kategori munafik
sapekah org itew ye
Quote flipolivio 23-12-2015 07:14 AM
Siapakah yg dimaksudkan??
Quote mzzenma 23-12-2015 07:19 AM
Ozlynn antara artis yang tak ada produk, menempel dekat husband ja kerja dia and kuat merempan
Quote Santeira 23-12-2015 07:22 AM
pprt betul bini johan ni. pegi cakap direct la.
Quote sok_suci 23-12-2015 07:23 AM
X minat n xbkenan kt ozzlyn ni. Artis spektra je. Tahao sendu. Kalo x johan tu populer, xdenye org nk kenal kau ozlyn oi. Dlu biasa2 je. Laa ni dah seksi uols. Siap kaler rambut lg. Sendu.

Membebel kt ig. Puihhh
Quote senahsanasini 23-12-2015 07:33 AM
Alang2 nak merempan tu bg jelah tau nama sekali..
Artis sendu dan drama berpisah teda...
Quote LiveYourLife 23-12-2015 07:42 AM
Apa yg sheol merempan ni
Quote de_ikea 23-12-2015 07:49 AM
Edisi subuh ni tt
Quote daisy_dukes 23-12-2015 08:34 AM
bila dia buat style rambut pendek ni, muka nampak macam orang lelaki.
tak lawa!
Quote sarukhan 23-12-2015 08:34 AM
Ozlynn ni nampak kepprtan die..eh OT plak.. hmm ni mesti sesama retis. Entah2 geng plawak jugak..or geng radio..

Yg tlintas kat kepala me;
DAC, Jijan, Sarol siro, jep sepatu, achey
Quote ahkak2080 23-12-2015 08:37 AM
Xbkenan sgtt tang pmakaian dia... xtau la..aritu tgk kt betul ke bohong syg tu, dia mcm pkai short pants. pkai stokin jaring2 tu..ntah ap nama.. xtau la kot pkai legging skin color...
Quote pngky 23-12-2015 08:39 AM
yang penting bukan Zizan yang d maksudkan
Quote anilzasor3323 23-12-2015 08:42 AM
wana89 replied at 23-12-2015 06:43 AM
Mohon sapa OKT yer
Clue.. Kaya, popular

DAC kottttt??

Quote DAYANG07 23-12-2015 08:43 AM
bukan zizan sebab dia kata tak rapat sangat
Quote ALDRIN 23-12-2015 08:44 AM
x phm dia nk menyeksi mcm bbnu baru nk tumbuh bulu. anak2 dah berderet, makin hari makin menyeksi. style plak dah serupa amoi panggil pelanggan tatoo kt bukit bintang tu. berlakon x de, dok menumpang tuie johan je

Lihat semua komen(387)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150417s Gzip On
To Top