Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wanita Mengandung Dirempuh Keretapi Ketika Mengambil Gambar Di Landasan

20-3-2017 01:12 PM |Dilihat:3600| Komen: 24
Wanita mengandung maut dirempuh keretapi ketika mengambil gambar di atas landasan keretapi berikutan tanpa disedari ketika itu keretapi sedang bergerak laju menghampiri ke arahnya.

Nahas yang cukup tragik itu membabitkan kematian dua nyawa dalam satu mayat, berlaku di Texas, Amerika Syarikat pada 15h Mac iaitu Rabu lalu kira-kira 1 petang.  

Memetik laporan NY Daily News, mangsa berumur 19 tahun dikenali sebagai Fredzania Thompson bertindak mengambil gambar di landasan keretapi berikutan mempunyai impian untuk menjadi seorang model yang profesional.

Tanpa diduga, ketika penggambaran dia menyedari ada sebuah keretapi sedang bergerak laju ke arahnya. Ketika melarikan diri, mangsa dilanggar oleh sebuah lagi keretapi dari arah bertentangan. 

Mangsa dilaporkan mati dalam perjalanan ke hospital. 

Difahamkan tiga hari selepas kejadian nahas, Thompson akan menyambut harijadinya yang ke- 20 tahun, tunangnya yang berumur 25 tahun memaklumkan.

Dia yang baru sahaja diberitahu berita kehamilan tunangnya, kini semua hanya tinggal kenangan sahaja.- CARI

sumber foto: Ny Daily News


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 21-3-2017 09:17 AM
mmg sengaja mencari nahas..

Lain-lain Komen

Quote matchstick 20-3-2017 01:32 PM
bbnu baru nk menjadi ibu muda..kesian baby dalam perut
Quote dodolgemok 20-3-2017 01:40 PM
Kesian kau dek
Quote Eliadaisy83 20-3-2017 01:44 PM
kesian rip
Quote CikRoyanners 20-3-2017 01:52 PM
Ngerinya
Quote bbalik 20-3-2017 02:01 PM
sakai lagi... rip
Quote RatuDunia94 20-3-2017 02:02 PM
Ni mesti masa keretapi tu dh nk sampai lg dia nk amik gambar konon background keretapi.. Tp x sempat nk lari..
Quote kaktomlima 20-3-2017 02:03 PM
berselifie ler kau puas2 dalam neraka.



Quote Rainrein 20-3-2017 02:15 PM
Salah sendiri la ni kan
Quote jazaa100 20-3-2017 02:17 PM
Tak blh photosop je ke....

Jgn le nk selfie selfie kat tempat bahaya mcm tu....
Quote EvieWanKenobi 20-3-2017 02:28 PM
banyak lagi tempat lain boleh berselfie..
Quote aHoi83 20-3-2017 02:31 PM
Gambar kt atas tu beberapa saat sebelom kene lenyek ke? Cash la
Quote brookemcqueen 20-3-2017 02:34 PM
Tak dengar ke bunyi ketapi?
Quote chinta89 20-3-2017 02:36 PM
kes2 selfie ni kerapkali dan acapkali sgt dh jd. kenapalah x ambik iktibar.
Quote akusukaq 20-3-2017 03:49 PM
selfie sampai mati.
Quote DeeHanania 20-3-2017 04:57 PM
Adduuhh, xde tempat lain ke nak ambik gambau, x pepasal kena langgau ketapi laju...RIP
Quote insulin 20-3-2017 05:00 PM
Takziah..
Quote Changa 20-3-2017 05:00 PM
selayak nya lah dek batak likes kan??
sorry, no alfatihah for you, mereput la kau dek atas kebodohan sendiri
Quote ronapink 20-3-2017 05:06 PM
wow berani mati
Quote merrissa 20-3-2017 06:48 PM
dah kenapa duk berposing kat tempat bahay...museumm kereta api kan aderrrr

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130134s Gzip On
To Top