Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gigih Bikin Video, Rihana Petra Sahkan Bakal Buka Saluran YouTube Untuk Leon

22-10-2019 11:26 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 48

Sewaktu ditemu bual akhbar tabloid UK, DailyMail beberapa minggu lalu, Rihana Petra yang kini berhadapan isu perceraian dengan suaminya, Sultan Kelantan ada menyatakan bahawa beliau akan memulakan sebuah saluran Youtube khas.

Kredit foto: Cari.com.my

Menurut temu bual itu, kandungan utama YouTube itu akan memaparkan gelagat anaknya Leon Ismail Petra yang kini menjadi punca ketegangan antara beliau dan mantan suaminya itu. 

Ini berikutan tindakan Sultan Kelantan untuk menafikan paterniti anak tersebut.


Kredit Foto: IG

Bagaimanapun, Rihana dikatakan akan mencabar mantan suaminya untuk melakukan ujian DNA di sebuah mahkamah di Moscow.

Sekiranya saluran YouTube itu terlaksana, Rihana dikatakan bakal menunjukkan paras wajah Leon yang selama ini dirahsiakan daripada media dan umum.
 

Kredit foto: Carian Google

Hari ini, ketika ditanya oleh salah seorang pengikut Instagram mengenai janjinya untuk mendedahkan wajah bayinya dalam tempoh enam bulan, Rihana mengesahkannya.

'Ya, kami akan dedakan dalam saluran YouTube nanti. Sekarang kami sedang menyediakan bahan kandungannya,' jawabnya.


Kredit foto: Instagram

Nampaknya, rasa ingin tahu orang awam untuk menatap wajah anak itu bakal terjawab sedikit masa lagi apabila Rihana mengesahkan beliau dan pasukannya sedang gigih membuat rakaman kandungan video untuk saluran YouTube itu nanti.


Kredit foto: IG

Adakah dakwaan Rihana mengenai wajah Leon yang kini mirip orang Asia akan terbukti? 

Atau adakah wajah bayi itu lebih menyerupai mantan teman lelakinya Leonid Zasukhin?

Bagaimana pula sambutan rakyat Malaysia terhadap saluran Youtube itu nanti?

Segala-galanya bakal terjawab sedikit masa lagi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
5
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 48
Komen

Previous : "Muka Ni Kalau Berlakon Pukul Bini, Sikit Lagi Aku Nak Call Polis"

Next       : Ikut Jejak Langkah Jasmin Hamid, Rita Rudaini Bakal Saman Netizen Melampau

Komen Terbaru

Quote anony-mous 25-10-2019 07:52 PM
zeed replied at 22-10-2019 01:10 PM
Mmg attention seeker.. Mendapat la sultan salah pilih bini.

Biasanya i benci perempuan gini, tp sb sheol ex abegong i mcm side ke sheol rasain lor

Lain-lain Komen

Quote thetimes 22-10-2019 11:42 AM
Nak buat side income ke? {:nose
Quote Mfzg89 22-10-2019 12:26 PM
adik jantan dia ensem..mujur aku ni lurus..
Quote azman124 22-10-2019 12:49 PM
Bole lah monetize anak tu dgn ads. Lol
Quote cikja 22-10-2019 12:55 PM
Edited by cikja at 22-10-2019 02:40 PM

Dr gold digger...now youtuber plk yo....mcm2 laa awak ni oks...
Quote Supersirap 22-10-2019 01:01 PM
Tiada penyakit cari penyakit
Quote zeed 22-10-2019 01:10 PM
Mmg attention seeker.. Mendapat la sultan salah pilih bini.
Quote Modngengade 22-10-2019 01:14 PM
Mfzg89 replied at 22-10-2019 12:26 PM
adik jantan dia ensem..mujur aku ni lurus..

bila2 masa jer uoul  boleh tukar mazhab khuenn....ramai jer rogayah dlm lemari dewasa ini...so get out of the closet sister!!!

Quote Modngengade 22-10-2019 01:15 PM
zeed replied at 22-10-2019 01:10 PM
Mmg attention seeker.. Mendapat la sultan salah pilih bini.

nak sangat main russian roulette kan

Quote AnaisAnais 22-10-2019 01:33 PM
sukati kau la. nyampahsss dgn sampah ni
Quote buapakperut 22-10-2019 02:37 PM
boleh buat side income gitew,tak sabo nk dengar sheol speaking dengan russian accent yang pekat. btw helok sangat mamat russian tu, acik chuols ke neh
Quote serinegara 22-10-2019 02:41 PM
Yang menyumbang ad revenue ialah rakyat malaysia.

Hmmm.
Quote inspiro92 22-10-2019 03:10 PM
Jom kitaberamai-ramai  report youtube channel tu sampai kena tutup. Boleh ke report youtube channel?'tak kuase aku nak bagi scammer ni attention.
Quote msbegawan 22-10-2019 03:20 PM
harap2 kebenaran yg sebenar akan muncul cepat sikit
Quote girlfridayz 22-10-2019 03:36 PM
Cari pasal sangat kannnnnn namakan anak tu Leon macam ex.. *rolling eyes*
Quote yanieray 22-10-2019 04:00 PM
patutla sekian lama sorok muka baby. Ada hajat nak jadi youtuber rupanya, bijak bijak
Quote zennaya 22-10-2019 04:09 PM
dah tu nape pegi blurkan baby tu? tgk tangan pun dah tau anak omputeh sepenuhnya
Quote MissLana 22-10-2019 04:30 PM
wow nak jd vlogger pulak. kalau betul tu anak abegong kan menempah bala tu reveal privacy si Leon utk Youtube viewers
Quote Sang_Pencinta 22-10-2019 04:36 PM
zennaya replied at 22-10-2019 04:09 PM
dah tu nape pegi blurkan baby tu? tgk tangan pun dah tau anak omputeh sepenuhnya

Nanti perasmian baru tunjuk muka tu

Nak bagi channel dia gempak page view
Quote ninnamina 22-10-2019 05:00 PM
Nak buat duit le tu

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110473s Gzip On
To Top