Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Akhirnya Netizen Yang Hina Anak Rita Rudaini Muncul

27-10-2019 08:53 AM|Oleh: : top5complete | Komen: 88

Rasanya, semua tahu tentang pelakon Rita Rudaini yang mahu menyaman seorang pemilik akaun Instagram yang menghina taraf anaknya. 

Akhirnya, semalam individu tersebut bersetuju untuk bersemuka dengan pihak Rita bagi menyelesaikan masalah itu.


Foto Astro Gempak

Menurut peguam Rita, lelaki terbabit telah pun berhubung dengannya dan mahu menyelesaikan perkara itu dengan cara baik.

"Selepas laporan polis dibuat, individu itu ada menghubungi saya dan menjelaskan mengenai komen yang ditulisnya di Instagram milik Rita. Memandangkan kita sudah buat laporan polis, jadi dia perlu bertemu dengan pihak polis untuk memberikan kenyataan.

"Berbaki lebih kurang tujuh hari lelaki itu perlu tampil bersemuka dan membuat permohonan maaf dengan Rita. Tarikh pertemuan itu masih dalam perbincangan dan akan ditetapkan pihak polis.

"Lelaki terbabit memberikan kerjasama yang baik dan pertemuan itu mungkin akan berlaku dalam masa terdekat," katanya kepada mStar.


Foto IG

Rita memberikan tempoh 14 hari untuk individu itu tampil bersemuka dan memohon maaf atau berdepan tindakan mahkamah. Semoga semuanya dipermudahkan dan Rita mendapat keadilan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
5
Bosan
3
0
0
Komen: 88
Komen

Previous : Tayang Otot Di Instagram, Afieq Shazwan Dikecam Guna Steroid?

Next       : Pencarian Berakhir, Jenazah Anak Fauziah Nawi Ditemui

Komen Terbaru

Quote NazRysha 3-11-2019 07:40 AM
padan muka jantan ni
tergagap2 bila wartawan tanya
rita duk tanya "awak ni kenapa? awak ni bidan saya ke. awak ada ke masa saya berlasin"

pastu jantan ni gagap jawab putar belit

Lain-lain Komen

Quote Pink_Purple 27-10-2019 09:10 AM
tau takut , nk kena bayar berapa berapa pulak..

senang2 tuduh orang, kalau orang tuduh kita macam mana..
Quote fliphair8 27-10-2019 09:15 AM
Bagus...walopun hakak x minat ritroy ni, tapi that is too much hakak rasa....rasakan
Quote MelahJanda 27-10-2019 09:16 AM
Wow kendo ya
Quote Potato_kering 27-10-2019 09:56 AM
Bawang jantan skang lebih sudu dari makcik bawang.
Quote RatuDunia94 27-10-2019 09:58 AM
Sebenarnya netizen tu berhak je pertahankan diri n pasang lawyer. Tp well mungkin ketizen tu sengkek la xde duit nak hire lawyer..
Quote cicicumel 27-10-2019 10:02 AM
jantan lagi ke? jantan ni kalu membawang mengalahkan perempuan
Quote caramello 27-10-2019 10:03 AM
Mati2 iols igtkan jantan yg gmbr sebelah pegang spek hitam tu adalah netizen tu..sambil terpikir silap2 drp kena saman, rita tangkap wat laki trus nti
Quote BoongaKertas 27-10-2019 10:26 AM
caramello replied at 27-10-2019 02:03 AM
Mati2 iols igtkan jantan yg gmbr sebelah pegang spek hitam tu adalah netizen tu..sambil terpikir sil ...

Eh! Meols ingatkan tu pakcik bwg tu gak. Baru nak ckp, kenapa bwg helokk. Hahaha!
Quote minah_selekeh 27-10-2019 10:36 AM
Loser betul orang2 yang suka komen negatif kat IG retis ni..
Quote kiah_mai_pulak 27-10-2019 10:39 AM
tak sabar nk tgk muka mamat mulut mcm anjing betina ni
Quote MatDeghem 27-10-2019 10:44 AM
RatuDunia94 replied at 27-10-2019 09:58 AM
Sebenarnya netizen tu berhak je pertahankan diri n pasang lawyer. Tp well mungkin ketizen tu sengkek ...

Kalau dia ada bukti atas tuduhan nya terhadap ritrud... Boleh lah pasang loyer. Dah sah fitnah... Buang duit dan masa pasang loyer. Bagi loyer kaya je..

Juga buang duit rakyaat kalo masuk court... Jgn luper.

Nampak nya.... Sekarang selain escort retis... polis juga kena jaga retis dari di fitnah.

Edisi buang duit rakyaat...
Quote Sham143 27-10-2019 10:54 AM
caramello replied at 27-10-2019 10:03 AM
Mati2 iols igtkan jantan yg gmbr sebelah pegang spek hitam tu adalah netizen tu..sambil terpikir sil ...

Biasanya yg aku tahu kaki2 bawang ni samada lelaki atau pompuan mostly memang rupa tk elok.. That is fact..
Quote cheezzy 27-10-2019 10:55 AM
padan muka mu.
kdg netizen ni perlu di ajar
Quote duricinta 27-10-2019 11:15 AM
X sabar nk tgk muka yg suka kutuk org tu...
Quote MelahJanda 27-10-2019 11:19 AM
So yg sebelah rita tu lah ya jantan bawang tu
Quote YomiuriLandMae 27-10-2019 11:20 AM
so far dah dua kes dah retis saman nerakazen ni and successful.. jasmin hamid and ritrud.. and i believe it is still counting..
Quote CurangLagi 27-10-2019 11:25 AM
caramello: Mati2 iols igtkan jantan yg gmbr sebelah pegang spek hitam tu adalah netizen tu..sambil terpikir silap2 drp kena saman, rita tangkap wat laki trus nti ...

Hahahhaa.. samaaaa!!! Ingatkan mamat ni
Quote Pamelaloba 27-10-2019 11:31 AM
Lelaki bawang kalah pompuan oiii. Kemain mulut
Quote rosannazmia 27-10-2019 11:33 AM
Lawyer dia ka? Wow nye

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top