Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Salah Sebut' Info Lagu, Alif Satar Lempar Bom Terus Bila Kena Tembak BTS Army

30-9-2019 03:35 PM|Oleh: LilRose| Komen: 248


BTS Army memang kuat melenting ya? 

Terbaru, berapi-api mereka mengecam hos Alif Satar hanya kerana menyebut lagu Boy With Luv yang dipersembahkan bintang Big Stage 2019, Han Byul pada malam separuh akhir asalnya dinyanyikan lapan orang.


Kredit foto: Twitter

Bagaimanapun, pelakon dan penyanyi itu tidak mudah melatah dan memberi reaksi yang cool saja.


Kredit foto: IG

Itupun masih ada yang nak bertegang urat kononnya menegakkan kebenaran bahawa lagu berkenaan dinyanyikan tujuh anggota BTS (Jungkook, RM, Suga, V, Jimin, Jin dan J-Hope) tanpa mengambil kira penyanyi undangan Halsey.


Kredit foto: IG

Bila kena tembak dengan 'budak-budak' BTS Army, Alif rilek je bagi bom. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 248
Komen

Previous : "Mama, Mummy Bergabung Pam Susu" - Sweetnya Memey Jadi Ibu Susuan Anak Abby

Next       : Betty Banafe Dedah Jenama Beg Mewah Ada Kaitan Freemason Dan Iluminati

Komen Terbaru

Quote gideoncross 25-10-2019 02:24 AM
Edited by gideoncross at 25-10-2019 02:28 AM
byz_87 replied at 24-10-2019 02:16 PM
yup, they known worlwide masa tu, tp kat korea dorg still "nugu"
part of it mmg big hit punya str ...

True, around 2k13 BTS ni blum famous sngt, iol pun msih ingt lgi bila ex-collegemate iol download lagu "Skool Luv Affair" tu lol.

Lain-lain Komen

Quote Telolet 30-9-2019 03:47 PM
armys ni dah tau locals menyampah ngan korang, korang asyik dok buat kalut lagi nape tah.
merentan kat alif yang track record bersih plak tu. cuba relax skit.
nasihat ni termasuk la untuk semua kpop fans, semua sejenis cepat menggelabah cemana tah
Quote jeruklimau 30-9-2019 03:47 PM
Entahla budak2 ni.. Semua benda nak melenting.. Ni kalau aku tanya Rukun Negara ni.. Baca ikut turutan ntah mampu ntah tidak ko nak jawab.. Trigger lebih.  
Quote mixed 30-9-2019 03:50 PM
geli la kepam mngaku kpop
Quote rosasa 30-9-2019 03:54 PM
bagus alif. nampak level bodoh army di situ kah!
Quote Sachacha 30-9-2019 03:58 PM
Eh bodoh gampreng army ni..
Menyampah much
Quote damian_lee 30-9-2019 04:00 PM
Pasal 8 orang yang nyanyi pun Army kepam lambat pickup ...... simple math

Xtau la mcm mana kalau diorang hidup zaman super junior or girl band jepun yang berbelas/berpuluh orang dalam satu group

Mau tak terkira
Habis ... jari tangan kaki digunanya untuk mengira

LOL ... toxic sangat la army malaysia kepam ni ....
Quote kucingitam 30-9-2019 04:01 PM
kpoopers..tahpape..
Quote MadameOnion 30-9-2019 04:02 PM
akak yg naik stage tu ketua army kan? hahahaha..kemain lagi marah bila ac mizal body shaming ketua army..yang depa dok hentam alif yg suchi takpa pulak..hipokrit..
Quote kecikgurl 30-9-2019 04:05 PM
army dan bengap berpisah tiada
Quote lotionmilo 30-9-2019 04:08 PM
Army bodo math
Quote minguk 30-9-2019 04:10 PM
army memang bodoh eah?
Quote cikkittydiva 30-9-2019 04:13 PM
berapa bilangan malaikat yg wajib diketahui pun tau ke idok
Quote kikuri 30-9-2019 04:13 PM
army..army..army.. pebenda..
Quote helicornia 30-9-2019 04:14 PM
tk yah layan la budak2 biol...opss mak budak pun ada kahkahkah
Quote nanies 30-9-2019 04:15 PM
hahahhaa haku ingat army ni budak2 muda remaja je. lepas kes amik award ABPBH aritu, br ku tahu, makcik yg patut duk diam2 kat umah pun join gak army ni. alahaiiiii
Quote mesmerize 30-9-2019 04:17 PM
lempang je army segala nih. macam la BTS kenal diorang.
Quote Kurex 30-9-2019 04:23 PM
seksinya alip duduk kangk*ng macam tu... semoga terjatuh dalam ribaan alip masa cycling..
Quote Kurex 30-9-2019 04:24 PM
army kebenda kalau muka masing2 berkerak
Quote mieymiey 30-9-2019 04:27 PM
Alif 1, ARMY 0

Lihat semua komen(248)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102149s Gzip On
To Top